OL heltar til Blåfelden Rett Opp

Postet av Syvde IL den 22. Mai 2018

Thomas Alsgaard, Anders Aukland, Frode Estil og Kristen Skjeldal

 I samband med 10 års jubileumet slår vi på stortromma og gjenforener heltane frå stafettlandslaget under OL i Salt Lake City 2002.  Desse karane dominerte langrennsporten i mange år, med fleire OL og VM- gullmedaljer der skikongen Thomas Alsgaard er den største grossisten. Dei har for alltid skreve seg inn i Norsk OL- historie og det var stort for oss i Syvde Idrettslag, då vi lanserte ideen om gjenforening av laget og dei takka ja. Det har ikkje byd seg noko anledning for dei til å treffast etter at dei slutta på landslaget, men no skjer det altso. På Blåfelden Rett Opp under Kosterikjedagane! 

Karane er fortsatt i god form og Anders er nok den som er mest aktiv. Han signerte i vår for tre nye sesonger som langrennsløper på toppnivå https://www.langrenn.com/uttak...  og er i desse dagar på Grønland ilag med broren Jørgen for å prøve seg på å sette verdensrekord i kryssing av Grønland. Den gamle rekorden er på 6 dagar og 22 timar. Du finn bloggen deira her https://auklandmetoden.no/even...  Vi kryssar fingrar og håper dei kjem i mål før tidsfristen og at Anders har igjen litt saft i beina til råsa opp på Blåfelden. 

Dei stiller til start under Blåfelden Rett Opp 2. juni 2018, som individuelle løperar og som lag. ( Ikkje stafettlag slik dei er vandt med :-) Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.