Resultat Blåfelden Rett Opp 2016.

Sigve Høydahl, Bærums Verk IF.

Referatet er henta frå Kondis.no.

Høydahl og Wangensteen vant fantastisk Blåfelden Rett Opp

Sigve Høydahl og Guri Wangensteen vant Blåfelden rett opp. 74 til start og ny deltakerrekord i konkurranseklassen.


Flott vær.
Sola skinte men en kald vind preget sentrum før start. Da sa ryktene at på toppen var det mindre vind og det stemte godt. En fantastisk opptur på Blåfelden.


Deltakerrekord i konkurranseklassen.
Over 70 deltakere stilte til start i konkurranseklasssen. Tallene for mosjonsklassen var også særdeles bra. Det var mye folk på Blåfelden denne flotte lørdagen. Status til slutt ble at 294 stilte i konkurranse - og mosjonsklassen tilsammen.

Herreklassen.
Sigve Høydahl fra Bærum, nå turnuslege i Volda, vant med tiden 40:39. Det er en god tid, men godt bak løyperekorden satt av Øyvind Heiberg Sundby tilbake i 2011 med tiden 37.56. Andreplassen i år tok Bjørn Ole Vassbotn, Volda med tiden 42:05. Tredjeplassen gikk til Dag-Henry Nilsen, Varegg med tiden 43:00.Guri Wangensteen, Syvde vann dameklassa 52:06.

Dameklassen.
Guri Wangensteen, Syvde vant på tiden 52:06. Andreplassen tok Hege Ringdal, Sunnylven med tiden og 52:28. Tredje dame ble Tonje Brande, Ålesund med tiden 53:54.

Lagkonkurransen.
Med stor økning i deltakelsen, spesielt i herreklassen. Blant herrelagene vant team Idrett, stikker og blikk (idrettslærere, en stikker og blikkenslager, er forklaringen på navnet). Andreplassen gikk til Marine Harvest og tredjeplassen gikk til Åheim/Vankam/ÅVK .

I dameklassen vant det eneste laget som stilte, som var uteTRENing med puls.

Team Idrett, Stikker og Blikk.


Damer klassevis.pdf

Menn klassevis.pdf

Resultat Damer.pdf

Resultat Menn.pdf

Lagkonkurranse 2016.pdf

Mosjon 2016.pdf