Påmelde Blåfelden 2018

Postet av Syvde IL den 29. Mai 2018

Ei lita påminning til alle løperane.....


Her er lista over påmelde i konkurranseklassa sist oppdatert  1.juni kl 20.00


Påmelde Blåfelden 2018.pdf
OL heltar til Blåfelden Rett Opp

Postet av Syvde IL den 22. Mai 2018

Thomas Alsgaard, Anders Aukland, Frode Estil og Kristen Skjeldal

 I samband med 10 års jubileumet slår vi på stortromma og gjenforener heltane frå stafettlandslaget under OL i Salt Lake City 2002.  Desse karane dominerte langrennsporten i mange år, med fleire OL og VM- gullmedaljer der skikongen Thomas Alsgaard er den største grossisten. Dei har for alltid skreve seg inn i Norsk OL- historie og det var stort for oss i Syvde Idrettslag, då vi lanserte ideen om gjenforening av laget og dei takka ja. Det har ikkje byd seg noko anledning for dei til å treffast etter at dei slutta på landslaget, men no skjer det altso. På Blåfelden Rett Opp under Kosterikjedagane! 

Karane er fortsatt i god form og Anders er nok den som er mest aktiv. Han signerte i vår for tre nye sesonger som langrennsløper på toppnivå https://www.langrenn.com/uttak...  og er i desse dagar på Grønland ilag med broren Jørgen for å prøve seg på å sette verdensrekord i kryssing av Grønland. Den gamle rekorden er på 6 dagar og 22 timar. Du finn bloggen deira her https://auklandmetoden.no/even...  Vi kryssar fingrar og håper dei kjem i mål før tidsfristen og at Anders har igjen litt saft i beina til råsa opp på Blåfelden. 

Dei stiller til start under Blåfelden Rett Opp 2. juni 2018, som individuelle løperar og som lag. ( Ikkje stafettlag slik dei er vandt med :-) 
Levert av IdrettenOnline